Uppgifter: Liverpool vill sälja målvaktsduon

Uppgifter: Liverpool vill sälja målvaktsduon
bet365

Målvakterna på väg att lämna Liverpool?

Enligt uppgifter kommer Liverpool försöka sälja två av sina målvakter under sommarens transferfönster. Detta efter att man värvat in Alisson Becker.

Ett av de största problemen i Liverpool under de senaste åren har varit målvaktspositionen. Man må ha haft ett väldigt bra anfall men när det kommer till burväktare har det sett sämre ut. För drygt en vecka sen köpte man dock Alisson Becker som blev världens dyraste målvakt. Brassen gjorde det väldigt bra i AS Roma och nu har han tagit över förstaplatsen mellan stolparna på Anfield.

Liverpool hämtade in brassen kommer man inte att behålla samtliga tre målvakter denna säsong. Nu rapporterar nämligen brittisk press om att Liverpool överväger att sälja både Loris Karius och Simon Mignolet under sommaren. Det är Daily Telegraph som kommer med uppgifter om att The Reds inte har några planer på att ha kvar de båda och det ska finnas flertalet klubbar som är intresserade. Klopp ska inte ha några problem med att sälja de båda innan transferfönstret stänger.

Karius sägs finnas på önskelistan hos Bayer Leverkusen samtidigt som FC Barcelona och Besiktas ska vara ute efter Mignolet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply