Uppgifter: Liverpool utmanar om Thomas Müller

Manchester United uppges få konkurrens om tysken

Tidigare har Manchester United länkats ihop med Bayern München-stjärnan Thomas Müller. Nu rapporterar däremot tyska Bild att ligakonkurrenten Liverpool och även Real Madrid ska vara intresserade av att sno åt sig världsmästaren.

Thomas Müller har redan den här sommaren länkats ihop med Premier League-klubben Manchester United, som dessutom redan värvat Bastian Schweinsteiger från Bayern München. Louis van Gaal har beskrivits som en beundrare av den tyske världsmästaren och har sagts vilja få in ytterligare en tysk förstärkning, det vill säga Thomas Müller, från Bundesliga-mästarna.

 

”Tror Thomas stannar i Bayern livet ut”

Detta har dock viftats bort helt av den tyska storklubben och så sent som tidigare idag kom Karl-Heinz Rummenigge med ett utlåtande gällande spelaren. Han tror nämligen att spelaren kan bli kvar i Bayern München resten av sin karriär.
— Jag har känslan som säger att Thomas är i Bayern resten av livet och aldrig kommer lämna. När Thomas en dag avslutar sin spelarkarriär, då vill vi ta in honom i en annan roll för klubben, säger VD:n Karl-Heinz Rummenigge till SportBild.
— Han är helt bekväm i München. Jag tror inte att våra fans behöver oroa sig.

”Liverpool och Real Madrid sugna på Müller”

Samtidigt har däremot uppgifter idag kommit fram som enligt brittiska tabloiden Metro är från de tyska tabloiden Bild. Dessa säger nu att Premier League-klubben Liverpool också ska vara intresserade av 25-åringen. Rapporten säger att The Reds och även Real Madrid ska vara ute efter att slåss med Manchester United om spelaren, ifall han blir tillgänglig för försäljning. Dessvärre är det föga troligt att Liverpool kommer ha tillräckligt med medel för att göra en affär.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply