Officiellt: West Brom värvar från Hull

Jonas Olsson får mer konkurrens i West Bromwich den kommande säsongen. Den engelska klubben har nämligen värvat en mittback från Hull.

Hull kom under den förra säsongen på 18:e plats i Premier League vilket i vanlig ordning betyder nedflyttning till Championship. När ett lag åker ur en division brukar det betyda att många spelare lämnar klubben och så är det även i det här fallet. Tom Huddlestone och Ahmed Elmohamady är spelare som under sommaren ryktats bort från klubben, men det är en annan som lämnar före.

Jagad mittback skriver på för WBA

Det handlar om den jagade mittbacken James Chester som är klar för West Bromwich. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida. Tidigare har även Aston Villa, Crystal Palace, Southampton, Newcastle och Everton visat intresse för 26-åringen, men nu är det alltså klart att han går till West Brom.

Skriver på för fyra år

Den engelska klubben har bekräftat att den walesiske mittbacken skrivit på ett fyraårskontrakt och lämnar därmed Hull, som han representerat sedan 2011. I WBA kommer han att bära tröja nummer 4. Det återstår att se hur mycket speltid Chester får, och vad som händer med Jonas Olsson. Svensken fick en del förtroende under Tony Pulis, men i och med den här värvningen blir konkurrensen verkligen större.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply