Uppgifter: Caner Erkin nobbar Liverpool för Inter

Uppgifter: Caner Erkin nobbar Liverpool för Inter

Försvararen vill helst flytta till San Siro

Fenerbahces försvarare Caner Erkin vill hellre gå till Inter än till Liverpool, uppger Daily Mirror.

Historien mellan Liverpool och Caner Erkin har blivit en lång följetong. Först rapporterades det om att Liverpool scoutar Caner Erkin och Ismail Koybasi. Sedan verkade det som att den engelska klubben föredrog den förstnämnda, då det sades att Liverpool leder jakten på Caner Erkin, samtidigt som ryktena om Koybasi försvann. Nu har den här sagan fått ett nytt kapitel.

Enligt Daily Mirror vill Erkin hellre gå till Inter än att flytta till Anfield, och därmed sägs det att han skulle nobba ett eventuellt kontraktsförslag från Liverpool. Den italienska klubben uppges vara nära att komma överens om ett kontrakt med den turkiska försvararen och Fenerbahce ska vara öppna med att låta spelaren lämna klubben. Det mesta talar nu för att Erkins nya hemstad blir Milano, där han ryktas få ett kontrakt på tre år.

Liverpools Jürgen Klopp har länge uppgetts vara intresserad av att locka Erkin till England, men nu ser det ut som att tysken får leta efter en annan spelare som kan förstärka klubbens försvar.

Erkin har tillhört Fenerbahce sedan 2010. Han har länge varit på radarn hos flera av Europas storklubbar, efter ett antal stabila insatser i den turkiska ligan. Nu ser det ut som att Inter går vinnande ur striden och lyckas värva 27-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply