Manchester United intresserade av Marc-Andre ter Stegen

Manchester United intresserade av Marc-Andre ter Stegen

Barcelona målvakten drar interesse till sig

Manchester United har identifierat Barcelona målvakten Marc-Andre ter Stegen som ett möjligt alternativ för David de Gea om spanjoren skulle komma att lämna Old Trafford till sommaren.

Manchester United är intresserade av att ersätta David de Gea med Barcelonas målvakt Marc-Andre ter Stegen till sommaren enligt rapporter från The Mirror. De Gea är sedan tidigare av stort intresse för Real Madrid och nu har även de franska mästarna Paris Saint-Germain visat sig vara intresserade av spanjoren. Målvakten var nära på att gå till Real Madrid förra sommaren men dealen föll igenom vid midnatt på transferfönstrets sista dag. Manchester United är benägna att behålla de Gea på Old Trafford men kollar sig även runt efter andra alternativ och Barcelonas ter Stegen står högt upp på listan, efter att informella kontakter med spelaren har avslöjat att målvakten kan tänka sig att lämna Camp Nou i jakt på mer speltid och a-lagsspel.

Den högt rankade tysken får för närvarande dela på jobbet tillsammans med Claudio Bravo, där ter Stegen står i mål i cup- och Champions League matcher medans Bravo får spela i La Liga. Även Borussia Dortmund skulle kunna tänka sig ter Stegen som en långtidslösning och ersättare för Roman Weidenfeller men 23-åringen skulle föredra att inte återvända till Bundesliga för tillfället och hoppas att intresset från Manchester United och även Liverpool blir någonting konkret.

Marc-Andre ter Stegen kommer från Mönchengladbach där han växte upp och kom fram genom klubbens ungdomsakademi. Han var en mycket värderad spelare i sin hemstad innan han valde att gå till Barcelona 2014 för att bredda sina vyer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply