bet365

Rodgers ryter ifrån – Sterling stannar

Brendan Rodgers avfärdar ryktena om en eventuell flytt för Raheem Sterling med att säga att spelaren istället borde fokusera på fotbollen och inte allt annat.

Raheem Sterling gav en intervju till BBC Sports för någon dag sedan där han förklarade att han vill hitta en ny klubb att spela i nästa säsong. Bland annat Arsenal och Real Madrid har varit huvudkandidaterna vid en eventuell flytt och tidigare idag valde Arsene Wenger även att hylla Sterling offentligt i en intervju till BBC. Brendan Rodgers verkar dock inte vara överförtjust över den pågående situationen och nu går han ut och ryter ifrån – Sterling ska inte någonstans.

”Han borde koncentrera sig på fotbollen”

– Han hade ingen tillåtelse att göra intervjun från vår sida. Han kommer att lära sig av sina misstag i livet, speciellt på grund av att han är ung, sade Rodgers till BBC samtidigt som han medgav att erbjudandena Liverpool fått in för Sterling har varit fantastiska.

– Jag tycker att grabben borde strunta i allt snack om kontrakt och pengar. För tillfället borde han koncentrera sig på fotbollen. Liverpool är en av fotbollens storklubbar och om ägaren inte vill sälja, då kommer han inte sälja.

I samma veva passar Rodgers på att definitivt bekräfta att 20-åringen kommer stanna i Liverpool även efter sommaren:

– Raheem har två och ett halvt år kvar av sitt kontrakt och han kommer inte att flytta någonstans i sommar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply