Memphis Depay jagas av West Ham

Memphis Depay jagas av West Ham

Även Liverpool ryktas vara intresserade

West Ham sägs vara intresserade av att värva av Manchester Uniteds mittfältare Memphis Depay som ryktas vara på väg bort från klubben med Liverpool också intresserade av holländaren.

Memphis Depay har varit något av en besvikelse för Manchester United sedan han kom till den engelska klubben förra säsongen. Han växlade från PSV Eindhoven till United för en summa av 25 miljoner pund under sommartransferfönstret och förväntningarna på den unge mittfältaren var höga, något som han inte riktigt har lyckats att leva upp till. Det har bara blivit sju mål på 47 matcher för den 22årige holländaren. Det har länge ryktats om att United ska vilja sälja mittfältaren då hans utveckling inte har gått i den riktning som väntats. Metro skriver att United ska vara villiga att acceptera ett reducerat pris för spelaren och Liverpool har ryktats kunna bli en möjlig destination.

Men nu skriver TransferMarketWeb att även West Ham har gett sig in i jakten på Memphis och skall vara väldigt angelägna om mittfältarens signatur. Med en möjlig chans att fortfarande kunna nå en Europa plats så sägs Slaven Bilic vilja förstärka sin trupp inför den kommande säsongen.

Memphis kom från till Manchester United från PSV Eindhoven 2015 där han hade varit med och vunnit Eredivisie, klubbens första ligatitel på flera år. Han var även del av Hollands U17 lag som 2011 vann EM för U17 lag. Sin seniordebut fick han göra för landslaget 2013 och var även del av den holländska trupp som reste till Brasilien och kom trea i VM 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply