Liverpools Danny Ings långtidsskadad

Danny Ingas borta resten av säsongen

Under förmiddagen kom beskedet om att Joe Gomez blir borta resten av säsongen för Liverpool, ett fåtal timmar senare kommer nästa besked, Danny Ings missar även han hela säsongen.

Jürgen Klopp har inte fått någon vidare bra inledning i Liverpool. På torsdagsförmiddagen rapporterade vi att försvararen Joe Gomez missar resten av säsongen på grund av en knäskada. Endast några timmar senare kom nästa skadebesked, nämnligen att även Danny Ings skadad knäet och blir borta under hela säsongen. Enligt The Guardian ska spelaren ha vridit knäet under första träningen med Jürgen Klopp och kommer inte att kunna spela varken under den pågående Premier League-säsongen eller nästa års EM-slutspel i Frankrike.

Den före detta Burnley-anfallaren som precis debuterat i det engelska landslaget har denna säsong gjort gjort tre mål och gjort ett väldigt bra intryck på Liverpool-supportrarna som efter ett en svår period äntligen verkar ha hittat en anfallare som kan leva upp till tränarens och klubbens förväntningar.

”Vi måste kämpa tillsammans”

Klopp uttalade sig även under torsdagen om helgens match och lade vikt på att man är tvungen att kämpa för varandra.

– Jag tänker endast på att vi måste göra en stabil match och stänga igen alla vägar för Tottenham nära vårt straffområde. Vi möter ett väldigt bra Premier League-lag på lördag som har spelat tillsammans under en längre tid. Vi måste springa och kämpa tillsammans, poängterade tysken.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply