Lazar Markovic kan missa resten av säsongen

Lazar Markovic kan missa resten av säsongen

Liverpools Lazar Markovic skadad

TMW rapporterar att Liverpool-spelaren som är utlånad till Fenerbahçe kan komma att missa resten av säsongen på grund av skada.

Denna säsong är serben Lazar Markovic utlånad från Liverpool till Süper Lig och Fenerbahce där han verkligen fått visa vad han går för. Det har pratats om att Jürgen Klopp vill ha tillbaka 22-åringen som gjort det bra i den turkiska ligan men nu har spelaren åt på att bakslag, han kan nämligen missa resten av säsongen.

Markovic åkte tidigare på en muskelskada och har med största sannolikhet spelat sin sista match i den gulsvarta klubben och nu kan han även komma att säljas av Liverpool i sommar, detta även om det sägs att man vill ha kvar spelaren.

Lazar Markovic kom till Fenerbahçe på ett lån som sträcker sig över säsongen och totalt har det blivit två mål och tre assist för spelaren som lyckats visa upp sig för klubben som äger honom. Säsongen har dock kantats av skador vilket har gjort att spelaren missat totalt sex matcher.

Trots att Markovic fått behandling för sin skada i Turkiet, England och Portugal har det inte blivit någon framgång i behandlingen och nu ser han ut att missa resten av säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply