Lambert tror på Liverpool mot Real Madrid

Liverpool drabbas samman med Real Madrid i Champions League och inför matchen på onsdag har anfallaren Rickie Lambert talat fvarmt om The Reds möjligheter på Anfield. Med supportrarna i ryggen och klubbens styrka på hemmaplan, tror landslagsmannen på framgång för laget.

– Det här är Liverpool och det är här vi ska vara. Vi har varit borta från tävlingen i ett par år, men truppen känner sig definitivt som hemma nätter som denna. Och det blir inte större än matcher mot Real Madrid. Men när det är vår dag, då kan vi slå vem som helst, speciellt på hemmaplan. När fansen höjer rösten till fullo, vilket jag vet att de kommer att göra, då är vi ibland ostoppbara, säger Lambert till klubbens hemsida.

– Det spelar ingen roll vem motståndaren är, det kommer att bli mycket svårt att ta poäng från oss. När fansen tar till ton kan de lyfta laget mer än några andra supportrar. Jag har sett från nära håll vad de kan göra och vilken nivå de kan höja spelarna till. Om de kan göra det på nytt kommer det bara att hjälpa och lyfta oss de där extra fem eller tio procenten, som skulle kunna vinna matchen åt oss. Det påverkar laget massivt och även motståndet. Jag kan inte beskriva det, men det höjer ditt spel och ger dig något extra, fortsätter Lambert och tillägger:

– Fansen gör verkligen den där lilla skillnaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply