Jürgen Klopp vill värva Jakub Blaszczykowski till Liverpool

Jürgen Klopp vill värva Jakub Blaszczykowski till Liverpool

Vill återförenas med polacken

Jürgen Klopp tränade Jakub Blaszczykowski under flera säsonger i Borussia Dortmund. Nu vill tysken återförenas med sin före detta spelare i sin nya klubb Liverpool. Enligt Daily Mirror vill Klopp locka polacken till Premier League.

Liverpool hade en medioker säsong i Premier League 2015/2016 och slutade på plats åtta i tabellen. För att se till att den kommande säsongen blir bättre vill man ta in ett antal nyförvärv. Det har ryktats om att Liverpool jagar Mateo Kovacic, en spelare som sägs vilja lämna Real Madrid under sommaren. Dessutom har man redan plockat in Sadio Mané från ligakonkurrenten Southampton. Nu verkar det som att den engelska storklubben är på jakt efter en tredje spelare.

Liverpool vill värva Jakub Blaszczykowski från Borussia Dortmund, uppger Daily Mirror. Klubbens tränare Jürgen Klopp arbetade med den polska mittfältaren under en lång tid i den tyska klubben och påstås nu vilja återförenas med sin gamla spelare.

Blaszczykowski var under den senaste säsongen utlånad Fiorentina Serie A. Skulle han lämna Dortmund innebär det att en nio år lång era är över. Han anslöt till den tyska klubben sommaren 2007, då han lämnade Wisla Krakow i hemlandet Polen.

Samtidigt som att Liverpool jagar efter flera nyförvärv vill man även sälja vissa spelare. Det har bland annat hävdats att Sampdoria jagar Mario Balotelli, en spelare som Klopp vill bli av med under sommaren. Igår blev det även officiellt att Martin Skrtel lämnar Liverpool för Fenerbahce.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply