Jurgen Klopp om Liverpools framtid och värvningar

bet365

Tyske tränaren: ”Omöjligt med bra värvningar i januarifönstret”

Liverpool behöver nya spelare enligt media och fans, men det är inte enkelt, enligt den tyske tränaren Jurgen Klopp är det dock enklare sagt än gjort.
– Att värva spelare som kan komma in och förändra ett lag under januarifönstret är nästintill omöjligt, säger han i en lång intervju med Sky Sports.

Snart har halva säsongen spelats i Premier League och Liverpool har inte fått exakt den start laget hoppades på. Ett tag låg de faktiskt på förstaplatsen, men tappade den nästan omgående och har nu halkat långt efter Chelsea som leder ligan. Efter 22 omgångar har Chelsea 55 poäng, det är åtta mer än Arsenal, nio mer än Tottenham och tio pinnar mer än Jurgen Klopps mannar.

Nu vill fans och experter se värvningar från den tyske tränaren för att få Merseyside-klubben att blandas in i titelracet igen, och framför allt hålla undan och sluta som sämst fyra i i ligan. Men Klopp manar till lugn.

Svårt att värva i januari

– Det är lättare sagt än gjort att värva i januari. De flesta klubbarna är inte beredda på att släppa en nyckelspelare mitt i säsongen, därför kan vi inte göra så mycket just nu, säger Liverpool-tränaren till Sky Sports.

– Jag vill mana till lugn. Vi har fortfarande gott om tid att förbättra oss och truppen är redan bra. Ändrar vi några detaljer kommer våren att bli väldigt trevlig för vår del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply