Leicester nekar bud på Ulloa – som är på krigsstigen

Leicester nekar bud på Ulloa - som är på krigsstigen

Argentinaren vansinnig på klubben efter nekat bud från La Liga.

Leandro Ulloa värvades till Leicester som en stjärna, men vill nu efter en tung höst ut att lämna klubben. Han skall ha hamnat på kollisionskurs med managern efter brutna löften, samt ett nekat bud från spanska Alaves.

När Leandro Ulloa värvades till Leicester City sommaren 2014 från Brighton, var han klubbens dyraste värvning någonsin med sina 10 miljoner pund. Förväntningarna var höga på den argentinske skyttekungen, och med sina 11 mål var han en av få ljuspunkter i ett Leicester City som med nöd och näppe klarade sig kvar i Premier League. Nästkommande säsong fick han, i och med Jamie Vardys supersäsong, endast 7 starter i ligan men hyllades ändå stort för sin professionalitet och moral. Med sina 6 mål i ligan hade han en stor del i ligatiteln som klubben chockerande nog tog hem.

I år har det gått trögare, och efter endast ha figurerat i startelvan en gång under hösten lämnade den 30-årige anfallaren i förra veckan in en transferansökan. Det har varit svalt med rykten men nu skall Leicester, enligt källor till Sky Sports, ha nobbat ett bud på 1.7 miljoner pund från spanska Alaves då man värderar spelaren högre. Enligt Sky Sports skall Leicester redan i somras tagit emot ett bud från Swansea på 9 miljoner pund, som man alltså nekat då Claudio Ranieri velat ha sin centertank kvar i klubben med lov om mer speltid och nytt kontrakt. Två löften som alltså inte skall ha infriats, och som nu ser ut att ha fått Ulloa på krigsstigen. Man rapporterar även att relationen mellan anfallaren och klubben blivit alltmer fientliga, och att Ulloas representanter stämplat Ranieri som en lögnare.

Det återstår att se vad om händer med argentinaren men det mesta pekar ändå på att Leicester kommer bli tvungna att släppa honom. Ytterligare något som talar för en affär är att klubben nu kommer få tillbaks sin andra centertank Islam Slimani, då dennes Algeriet överraskande nog åkte ur Afrikanska Mästerskapet under måndagen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply