Jürgen Klopp kommer inte att sälja Lazar Markovic

Lazar Markovic stannar i Liverpool

Enligt turkisk media kommer Liverpools ytter Lazar Markovic stanna på Anfield då Jürgen Klopp tror på serben som för tillfället är utlånad till Fenerbahçe.

Jürgen Klopp vill behålla Lazar Markovic nästa säsong, det rapporterar flera turkiska medier under torsdagen. Efter en inte allt för övertygande förstasäsong i Liverpool blev serben utlånad till turkiska Süper Lig där Fenerbahçe visade intresse för spelaren.

Markovic har tidigare uttalat sig om situationen i Liverpool och sagt att Brendan Rodgers höll på att förstärka spelarens karriär men nu kan han få en ny möjlighet att imponera på Merseyside. Den turkiska storklubben har inte lyckats förhandla fram något med Liverpool och nu sägs lagets tyske tränare vilja ha in spelaren till säsongen 2016/2017.

Imponerat på Jürgen Klopp

Det har blivit 13 matcher för Lazar Markovic denna säsong i den turkiska ligan och spelet har imponerat på Klopp vilket har övertygat Liverpool-tränaren att ta med honom i planerna för den kommande säsongen. Tidigare har det pratats om att Jürgen Klopp vill hämta tillbaka Lazar Markovic men det hela gick inte igenom på grund av kontraktet som de båda klubbarna kommit överens om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply