bet365

Javier Mascherano länkas till Roma

Giallorossi uppges jaga Barcelona-spelaren

Kan Javier Mascherano vara på väg att lämna Barcelona?`Ja, enligt italiensk media ska åtminstone italienska Roma kontaktat spelaren gällande en potentiell övergång.

Den argentinske spelaren Javier Mascherano har spelat för spanska giganten Barcelona sedan 2010, då han lämnade brittiska Liverpool. I Katalonien har han dels varit med och bärgat tre ligatitlar men också två Champions League-titlar. Den senaste säsongen slutade med full pott för storklubben och kanske blev det också mittfältarens sista säsong där.

Roma i kontakt med Marscherano

Uppgifter från italienska tabloiden Gazzetta dello Sport länkar nämligen idag den argentinska defensiva mittfältaren till Rom. Där ska förra säsongens ligatvåa Roma vara intresserade av att försöka locka till sig stjärnan. Uppgifterna säger att Giallorossi redan ska ha tagit kontakt med spelaren för att höra om han skulle vara intresserad av spel på Stadio Olimpico.

Spelaren står visserligen under kontrakt med de spanska ligamästarna till sommaren 2018 också ses som en viktig pjäs för Luis Enriques lagbygge, men rapporterna säger att Javier Mascherano trots det inte har uteslutit en flytt till Rom. Italienarna ska dessutom vara redo att ge honom en årslön på 3,5 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply