İlkay Gündoğan till Liverpool?

İlkay Gündoğan till Liverpool?

Kan återförenas med Jürgen Klopp

İlkay Gündoğan kan vara på väg till Liverpool, uppger Daily Mirror.

Jürgen Klopp vill förstärka Liverpools trupp i sommar. Bland annat har han kollat runt på flera alternativ om att värva olika mittfältare. Det har ryktats om att Liverpool jagar Lucas Moura och att Liverpool vill värva från Anderlecht. Nu riktar Klopp sina blickar mot sin före detta arbetsgivare.

Daily Mirror uppger att Liverpools tyska tränare är intresserad av att värva Borussia Dortmundİlkay Gündoğan till AnfieldKlopp var den som värvade Gündoğan till Dortmund och tränade mittfältaren mellan 2011 och 2015 i den tyska klubben.

Samtidigt har Gündoğan gjort klart för sin nuvarande klubb att han inte kommer att skriva på ett nytt kontrakt och stanna på Westfalenstadion. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till sommaren 2017. Så om Dortmund vill släppa mittfältaren och tjäna pengar på det måste man sälja Gündoğan under sommarfönstret 2016 eller vinterfönstret 2017.

Liverpool sägs dock inte vara den enda klubben som är intresserad av att värva Gündoğan. Även Manchester City och Arsenal sägs vara sugna på att locka till sig mittfältaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply