bet365

Ian Ayre lämnar Liverpool sommaren 2017

Ian Ayre lämnar Liverpool sommaren 2017

Jobbar ett år till

Liverpool bekräftar på sin officiella hemsida att klubbens VD Ian Ayre kommer sluta efter säsongen 2016/2017.

Många förändringar är på gång i Liverpool. Det ryktas om flera spelarvärvningar, och bland annat har det sagts Yohan Cabaye kan gå till Liverpool. Samtidigt har det hävdats att flera av de nuvarande spelarna kan komma att lämna klubben i sommarens transferfönster. För några veckor sedan ryktades det exempelvis att Daniel Sturridge vill lämna Liverpool. Nu är det officiellt att det även blir förändringar i klubbens ledning.

På den officiella hemsidan bekräftar Liverpool att klubbens VD Ian Ayre kommer att sluta på sitt nuvarande jobb sommaren 2017, då hans kontrakt går ut. Ägaren John Henry, ordförande Tom Werner och presidenten Mike Gordon säger att de accepterar Ayres beslut, men medger att ledande personer inom klubben har försökt övertala honom att stanna.

– Ian nämnde för oss att han tänkte sluta vid sommaren 2017 för några veckor sedan. Vi har försökt få honom att tänka om ett antal gånger, men vi har inte lyckats övertala Ian att stanna längre än maj 2017, säger Henry, Werner och Gordon till Liverpools hemsida.

De tre ledande personerna i klubben väljer även att hylla Ayre för det arbete han har gjort för Liverpool.

– Under hans ledarskap har vi fått se Liverpool gå från att vara en klubb som var i stor sett bankrupt, till att idag vara en klubb som mår ekonomiskt bra.

Ayre började jobba för Liverpool sommaren 2007, då som kommersiell direktör. Han har haft ett antal roller på Anfield, och blev klubbens VD år 2013.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply