bet365

Henderson nära förlängning med Liverpool?

Jordan Henderson ser ut förlänga med Liverpool

Det har länge spekulerats i Jordan Hendersons framtid i Liverpool. Men nu rapporterar brittisk media att mittfältsgiganten kommer att stanna på Anfield, då ett nytt kontrakt accepterats.

Den forne Sunderland-spelaren har under sina fyra år skapat sig ett stort namn bland Liverpools fanskara. Trots sina 24 år har hans ledaregenskaper gjort att han nämnts som Steven Gerrards arvtagare när han i sommar lämnar för LA Galaxy.

Med 14 kvarstående månader på hans nuvarande kontrakt har klubben varit ivriga om att förlänga med den engelske landslagsmannen. Men eftersom han ännu inte signerat något nytt kontrakt så har det eskalerat rykten som placerat honom i flera storklubbar, där Manchester City länge jagat mittfältaren, som gjort en bra säsong för ”The reds” med sju mål och 13 assist i poängväg.

”Har nått en överenskommelse”

Efter helgens tunga uttåg ur FA-cupen mot Aston Villa får nu Liverpool något att glädjas över. Enligt Daily Mail ska man ha nått en överenskommelse med Henderson som innebär ett femårigt avtal värt 100 000 pund i veckan, och i slutet av månaden kommer man att sätta sig ner för att skriva under det nya kontraktet. Vid detta skede blir han den tredje stora aktören att förlänga med Premier League-klubben inför nästa säsong, då Daniel Sturridge och Philippe Coutinho tidigare tecknat nya avtal.

Liverpool placerar sig för närvarande på en femteplats i ligan och är beroende av varje poäng man kan få för att inte riskera att missa spel i Europa nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply