Indisk klubb jagar Inter-ikonen

Lär lämna Leicester City som bosman i sommar – kan flytta till Indien.

Esteban Cambiasso lämnade Inter inför säsongen 2014/15, efter hela tio år i Milano. Den 34-mittfältaren hade gjort över 400 matcher innan han tackade för sig valde att ”varva” ner, genom att skriva på ett ettårskontrakt i Leicester City. Karriären lider mot sitt slut för den defensive mittfältsgeneralen, som efter säsongen med största sannolikhet blir kontraktlös och lämnar PL-klubben som bosman. Men istället för att lägga sin framgångsrika karriär på hyllan kan det bli, föga överraskande, en sista sejour i Asien.

Det är nämligen TMW som avslöjar att indiska Delhi Dynamos är intresserade av att värva argentinaren till nästa säsong. El Cuchu (”den gamle gubben” på Río de la Plata-spanska) har tidigare yttrat att hans sejour i Premier League-klubben blir den sista, men mittfältaren har lyckas hålla sig från några anmärkningsvärda skador, och har samtidigt varit stabil i sin nya klubb under säsongen.

Delhi Dynamos grundades i 2014, i samband med att den nya Indian Super League upprättades, och placerade sig på en femteplats, strax utanför play-off. Ligan innehåller endast åtta lag och spelas mellan september och december.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply