Stadsrivaler slåss om Sterling

Sterling till ligakonkurrent?

Brittisk media skriver under lördagen att Raheem Sterling kan stanna i Premier League, men att han inte kommer att spela på Anfield nästa säsong.

Rykterna och historierna kring Raheem Sterling tar aldrig slut och under lördag kom ännu ett rykte om den Jamaica-födde 20-åringen. Medier i England rapporterar att Manchester City ska ha lagt ett bud på över 30 miljoner pund på spelaren för att göra knyta till sig den engelska landslagsspelaren inför nästa säsong. Även Manchester United ska vara intresserade av spelaren och de båda klubbarna ser nu ut att vara de som gör upp om spelaren under sommarens transferfönster. Sterling har gång på gång nekat att förlänga sitt kontrakt med Anfield-klubben, ett kontrakt som sägs innebära 100.000 pund i veckan samt en utköpsklausul på 60 miljoner pund, en summa som man tror ska hålla de flesta storklubbarna borta från att försöka värva Sterling som varit väldigt lovande sen han kom från Queens Park Rangers 2010.

Utländska klubbar skuggar

Även om de båda Manchester-klubbarna säga ligga i täten för att värva den offensiva spelaren finns chansen fortfarande kvar att han kan komma att lämna för någon klubb utanför de brittiska öarna. Både Bayern München och Real Madrid ska vara intresserade av att knyta till sig spelaren som kritiserats hårt under den senaste tiden, inte bara av klubbens supportrar, även folk inom klubben samt gamla storspelare har kritiserat Sterlings beteende då många tycker att han är girig och inte alls visar någon lojalitet mot klubben där han slog igen på riktigt.

 Walcott som ersättare

Skulle Sterling lämna efter säsongen har Liverpool enligt Daily Telegraph hittat en potentiell ersättare till jamaicanen. Tidningen skriver att man ska vara intresserade av att värva Theo Walcott från Arsenal då även engelsmannen inte har den bästa situationen i London-klubben. Walcott värderas till 28 miljoner euro och spelarens kontrakt går ut i juni 2016.

SE ÄVEN: Uppgifter: Så mycket krävs för att köpa Sterling

SE ÄVEN: Manchester United chockbudar på Sterling?

SE ÄVEN: ”Sterling kommer lämna” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply