Uppgifter: Storklubben lägger bud på Kane

Harry Kane kan enligt uppgifter lämna Tottenham i sommar

Efter succén under den gångna Premier League-säsongen har Harry Kane varit het på marknaden, nu uppges Manchester United förbereda ett bud.

Radamel Falcao har redan lämnat Manchester United och Robin van Persie placeras i Serie A-klubben Lazio, vilket fått fart på ryktena om att en ny anfallare kommer att ansluta till klubben under sommarens transferfönster.
Under den senaste tiden har det ryktats om att Manchester United ska vara intresserade av både Real Madrids Karim Benzema och Napolis Gonzalo Higuain, nu kommer dock uppgifter om att 21-åriga Harry Kane ska vara högt upp på önskelistan samt att det planeras ett bud.

Enligt Goal.com ska Manchester United vara redo att erbjuda Tottenham ett totalpaket värt 50 miljoner pund för Kane som under den gångna säsongen stod för hela 31 mål, varav 21 i Premier League, på totalt 51 spelade matcher för Londonklubben.

Källan skriver även att Manchester United kan försöka sänka priset på Kane genom att inkludera spelare som Javier Hernandez, Adnan Januzaj och Nani i budet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply