Daniel Sturridge är lycklig i Liverpool

Daniel Sturridge är lycklig i Liverpool

Daniel Sturridge säger att han är lycklig i Liverpool

Det har spekulerats om Daniel Sturridge ska lämna Liverpool. Anfallaren som varit borta en längre tid på grund av skador dementerar alla rykten på presskonferensen inför morgondagens Europa League-retur mot tyska Augsburg.

Daniel Sturridge har blivit hårt kritiserad på sociala medier och av experter på grund av att spelaren varit väldigt skadebenägen de senaste två åren. Det har ryktats om att Liverpool skulle vilja sälja Sturridge på grund av hans fysiska status men också att spelaren själv ville lämna klubben. Under presskonferensen inför morgondagens Europa League-möte med Augsburg talade Sturridge ut om sin situation och om alla rykten som varit kring honom.

– Jag tycker det är väldigt respektlöst av de som sagt att jag inte vill spela och att jag bara har glidit omkring istället för att sköta min rehabilitering, men alla har rätt till en åsikt, uppger Daily Star.

– Ingen annan än jag vet hur tufft det är för mig att vara utanför planen och inte kunna vara där ute med grabbarna och hjälpa mitt lag. Jag ser väldigt ljust på framtiden, jag är lycklig i Liverpool och jag vill stanna här och vinna titlar för klubben.

– Jag har varit väldigt lugn och avslappnad under hela min skadeperiod och inte brytt mig egentligen vad som skrivs och vad som sägs om mig och min mentala styrka.

Daniel Sturridge som nu är tillbaka från skada kommer starta mot Augsburg i Europa League och förmodligen i ligacupfinalen mot City på söndag, detta enligt tränaren Klopp. Sturridge har denna säsong hunnit med 9 matcher och gjort 5 mål, alla tävlingsmatcher inräknade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply