Chelsea förlänger med mittfältaren – Lånas ut direkt

Chelsea lånar ut ytterligare en spelare

Det har gått tre år sedan nigerianska mittfältaren lämnade Wigan för att spela med storklubben Chelsea, nu förlänger han och lånas ut.

Det har inte blivit mycket spel för Chelseas förstalag sedan Victor Moses kom till klubben för tre år sedan. Under de tre åren har det förutom bänknötning, förpassande till läktaren även blivit två utlåningar. Den första utlåningen var till storklubben Liverpool FC. Där blev det en del speltid men ingen succé och anfallaren skickades på ett nytt lån. Denna gång var det till klubben Stoke City där det blev tre mål på 19 ligaframträdanden.

Numera är mittfältaren 24 år gammal och hans framtid i London-klubben har varit ifrågasatt. Oklarheterna kan dock ha retts ut. Enligt Sky Sports har mittfältaren signerat på för en förlängning med Chelsea, Moses kommer dock inte få räkna med mycket speltid då han samtidigt ska lånas ut till grannklubben West Ham United.

Ett jättelöfte som ungdom

Victor Moses var endast 16 år gammal när han debuterade för Crystal Palace i The Championship. Hans karriär fortsatte framåt till dåvarande Premier League-klubben Wigan Athletic. Där fick han sitt stora genombrott som väckte intresse från Chelsea.

Som ung representerade han alla engelska ungdomslandslagen men väl på seniornivå bytte han till Nigerias landslag. Ett val som inneburit guld i Afrikanska Mästerskapen 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply