Chelsea förbereder bud på Breel Embolo

Chelsea utmanar om schweiziske supertalangen

FC Basels guldklimp Breel Embolo jagas av ett enormt stort antal klubbar i Europa. Några av dessa har uppgetts vara Liverpool, Tottenham, Manchester United och Arsenal, men nu utmanas de av en ligakonkurrent. Chelsea ska nämligen försöka värva 18-åringen i janauri, enligt de senaste uppgifterna.

Breel Embolo är en utav världens mest eftertraktade talanger, vilket är föga förvånande då han trots sin ringa ålder är en nyckelspelare för FC Basel. Den schweiziska storklubben har haft stor nytta av 18-åringens insatser, då han har gjort 16 mål på totalt 47 matcher. Storklubbar i hela Europa har visat sitt intresse för spelaren, men nu kan klubb visa konkret sådant enligt de senaste rapporterna.

Chelsea trappar upp jakten

Den klubb som nu uppges leda jakten är Chelsea, som enligt Metro ska förbereda ett bud på den kvicke anfallaren. Enligt tidningen ska Roman Abramovitj kunna tänka sig att finansiera en värvning om man gör sig av med antingen Radamel Falcao eller Loïc Rémy. Den sistnämnde har placerats i Premier League-klubbar som Aston Villa och Swansea.

Enligt Metro ska en övergång kunna gå loss för 20 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply