”Borini vill lämna Liverpool”

Fabio Borinis agent har uttalat sig om sin spelares framtid

Fabio Borini vill bort från Liverpool. Det menar hans agent Marco de Marchi i en intervju med Corriere dello Sport. Enligt de Marchi känner sig Borini som ett fångat lejon i Liverpool och ska vara desperat att få till en flytt ifrån den engelska klubben. 

Fabio Borini var Brendan Rodgers första värvning när han tog över Liverpool och då sades det att Borini var en favoritspelare för Rodgers som hade haft honom i en rad olika klubbar innan. Borinis Liverpool-karriär har dock inte blivit någon höjdare och nu ska italienaren vara desperat att få till en flytt ifrån den engelska klubben, det menar hans agent Marco de Marchi som i en intervju med italienska tabloiden Corriere dello Sport säger att hans adept är redo att testa något nytt.

– Fabio vill ha en ny erfarenhet, vi räknade med större hänsyn från Liverpool. Det finns klubbar över hela Europa som är intresserade av honom, säger de Marchi till Corriere dello Sport.

”Känner sig som ett lejon i en bur”

Borini kom till Liverpool från Roma 2012 och har kontrakt som sträcker sig över en ytterligare säsong, men enligt agent de Marchi ska en flytt vara på gång redan nu.

– Toppklubbar i Europa är ute efter honom, från Premier League till Bundesliga. Det är dessutom många italienska klubbar intresserade, men det sker många tränarbyten där just nu vilket har saktat ner saker och ting, säger de Marchi vidare i intervjun.

– Han har inga preferenser, han vill bara ha ett lag som ger honom en chans att visa vad han kan. Just nu känner han sig som ett lejon i en bur.

Under säsongen 2013-2014 var Borini utlånad till Sunderland där det blev sju mål på 25 matcher för italienaren. Klubbarna ska sedan ha varit överens om en övergångssumma på 12 miljoner pund för Borini som själv valde att nobba budet och stanna på Anfield. Just för stunden befinner sig Borini på smekmånad men så fort han återkommer ska arbetet med att hitta en ny klubb fortsätta.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply