Bayer Leverkusen: ”Liten chans att Kovacic kommer hit”

Rudi Völler kommenterar uppgifterna om Mateo Kovacic

Bayer Leverkusen har länkats ihop med kroatiske mittfältstalangen Mateo Kovacic. Nu kommenterar sportdirektören Rudi Voller uppgifterna och deras möjligheter till en värvning.

Den mycket lovande mittfältaren i italienska storklubben Inter, kroaten Mateo Kovacic fortsätter att vara ett hett namn på transfermarknaden. Sedan tidigare har stjärnan länkats ihop med både brittiska storklubben Liverpool och tyska storklubben Bayer Leverkusen, samtidigt som Nerazzurri värvat fransmannen Geoffrey Kondogbia från Monaco.

”Kovacic är definitivt en väldigt intressant spelare”

Nu har Bayer Leverkusens sportdirektör Rudi Völler kommenterat uppgifterna som länkat ihop klubben med talangen. Och enligt honom är Inter-mittfältaren intressant, men en möjlighet till affär väldigt liten.
— Kovacic är definitivt en väldigt intressant spelare, men för tillfället är chansen liten att han skulle komma hit. Vi utvärderar andra spelare och redan har ett par namn vi skulle vilja få hit, säger Rudi Völler till tyska tidningen Express.

Spelaren som är född 1994 står idag under kontrakt med den italienska storklubben till sommaren 2019. Han har tidigare spelat för Dinamo Zagreb i sitt hemland och har stått för 18 landskamper med det kroatiska landslaget. Han har spelat i Inter sedan januari 2013 och stod förra säsongen för fem mål och fem målgivande passningar på 35 spelade ligamatcher.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply