Barcelona-spelaren på väg till Premier League

Adama Traore ska besöka tre Premier League-klubbar

Adama Traore har gjort det mycket bra i Barcelonas b-lag. Men till klubbens a-lag är det ännu en bit kvar. Därför ser 19-åringen ut att vilja flytta på sig för att få känna på a-lagsspel. Och spanjoren har ögonen inriktade på England och Premier League. Enligt spanska Deportivo Mundo ska Traore under veckan besöka hela tre Premier League-klubbar. 

Adama Traores framtid i Barcelona ser ut att snart få ett slut. Den 19-årige spanjoren har imponerat i klubbens b-lag men ännu inte riktigt fått chansen i a-laget. Därför ska Traore nu vara redo att flytta på sig för att få speltid. Och det ser ut som att Premier League lockar mest för spanjoren. Tidigare har det ryktats om att flera Premier League-klubbar ska haft ögonen på Traore. Det skrevs igår (måndag) att han redan varit på Merseyside och besökt Liverpool, något som nu dock dementerats. Nu ser det dock ut som att en flytt kommer att ske inom de närmaste.

Ska besöka tre Premier League-klubbar

Spanska tabloiden Deportivo Mundo skriver att 19-åringen under veckan fått träningsledigt från Barcelona B för att flyga till England där han ska besöka tre olika klubbar för att kolla på faciliteterna samt diskutera en eventuell övergång. Klubbarna det handlar om är just Liverpool, samt Aston Villa och Stoke.

Den 19-årige ytterspringaren har kontrakt med den spanska klubben till 2018 men Barcelona ser helst att någon av klubbarna betalar utköpsklausulen som uppges ligga på 15 miljoner euro, istället för att låna ut honom. De ska dock vilja inkludera en återköpsklausul om någon klubb bestämmer sig för att köpa loss honom. 19-åringen debuterade för Barcelonas a-lag säsongen 2013/2014, men fick under säsongen 2014/2015 bara spela för klubbens andralag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365