Ägaren: ”Är det Balotelli eller hans bror?”

Silvio Berlusconi erkänner skillnad på Mario Balotelli

Efter flera vänder runt om i fotbollseuropa ser nu Mario Balotelli ut att äntligen ha hittat rätt i sitt hemland och klubben AC Milan.

Mario Balotelli har under nästan hela sin fotbollskarriär stått i centrum, och det har inte alltid varit positiva anledningar som gjort att spelaren varit uppmärksammad. Italienaren har gjort väldigt mycket under sin fotbollskarriär trots att han endast är 25 år. Allt från citat till dramatiska fester och händelser har gjort att Mario Balotelli ofta uppmärksammats i media men efter en misslyckad sejour i Liverpool ser det nu ut som att spelaren äntligen har hittat rätt.

En person som ser skillnaden på Mario Balotelli är AC Milans ägare Silvio Berlusconi som i dagarna blev intervjuad av den italienska tidningen Corriere della Sera.

– Ibland ställer jag mig frågan om den nye Mario inte är hans bror. Han har inte missat en enda boll eller ett enda skott. Gud vill ha en ny Balotelli och han ser väldigt allvarlig och tänksam ut, säger Berlusconi till tidningen.

Jag pratar med honom då och då och det känns som att han är väldigt lugn. Jag tror att han har mognat med åren, om man talar rent fotbollsmässigt, avslutar klubbens ägare när han fick uttala sig om Balotellis återkomst till San Siro och och om han har förändrats något under tiden i Engelska Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365