Adrien Rabiot vill forcera fram en utlåning

Utlåning nästa för Adrien Rabiot?

I ett par månader har Adrien Rabiot ryktats vara på väg att lånas ut från Paris Saint-Germain och nu säger huvudpersonen själv att han vill ha speltid.

För drygt två veckor sen rapporterade vi på Silly Season Sverige att Adrien Rabiot ville lånas ut från Paris Saint-Germain efter brist på speltid och nu talar 20-åringen även öppet om vad han vill ska hända i januari.

– Presidenten kan inte tvinga mig kvar i Paris, säger talangen enligt Telefoot.

Rabiot har under hela sin A-lagskarriär tillhört PSG och har lovordats av många, men det har inte lossnat för spelaren och nu vill han lämna bänken i Paris och lånas ut i januari.

– Jag har bett presidenten om att låna ut mig i januari eftersom jag inte får spela så mycket som jag vill. Han kan inte vägra, eftersom han gillar mig. Det här får bli min julklapp, säger Rabiot till sajten.

Tidigare har spelaren sagt att han vill lämna klubben, detta efter at han anlänt sent till spelarbussen efter cupfinalen mot Auxerre förra säsongen och ringt upp sina två lagkamrater Serge Aurier och Blaise Matuidi och sagt med arg ton att han tänker lämna klubben.

Det hela gjorde att han blev kritiserad av den före detta Paris-tränaren Luis Fernández.

– Grabben måste komma tillbaka ner på jorden. Han har fortfarande inte bevisat någonting. Han snackar om att han vill lämna, men vad tror han ska hända om han går till Real Madrid eller PSG? Om han skulle komma för sent till en samling i Real Madrid hade han förmodligen stängts av i en månad. Killen har uppenbarligen något fel i huvudet! Det spelar ingen roll hur mycket Laurent Blanc gillar honom – gång på gång visar han upp bristande attityd, sa Fernández.

Tidigare har fransmannen ryktats vara på väg till bland annat La Liga och Premier League-sjuan Liverpool.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply