Uppgifter: Martin Skrtel lämnar Liverpool

Uppgifter: Martin Skrtel lämnar Liverpool

Efter åtta år i klubben

Martin Skrtel, som är något av en Liverpoolikon med sitt temperament och passion för klubben, har nu avslöjat att han vill lämna Mersysidelaget, med en flytt till Turkiet mest trolig.

Martin Skrtel har spelat som mittback för Liverpool under de senaste åtta säsongerna och har gjort det bra. Han har en speciell mentalitet som skulle kunna uppfattas som väldigt rå och aggressiv men det är också ett tecken på hur mycket han brinner för klubben och laget. Han har fått vinna Capital One Cup tillsammans med Liverpool och har en speciell plats i de flesta supportrarnas hjärtan.

Nu skriver Metro att Skrtel har klargjort att han kommer att lämna Liverpool till sommaren och att han överväger erbjudanden från turkiska lag, detta har hans agent bekräftat. Den slovakiske landslagsmannen har sagt till Jürgen Klopp att han är redo att lämna Anfield i sommarens transferfönster och 31åringen har flera olika alternativ.

– Skrtel överväger en flytt till Turkiet och han är öppen för alternativet att spela här. Fenerbahce lade ett bud förra året, Besiktas vill ha Skrtel och gjorde ingen hemlighet av det. Turkiska lag har försökt att värva honom under de senaste fem säsongerna men den här sommaren kan han komma att flytta, sade Skrtels agent Mithat Halis till Turkish Football.

Efter en säsong som har varit rätt så skadedrabbad för Skrtels del så har även speltiden minskat, då Jürgen Klopp har hittat ett nytt mittbackspar i Dejan Lovren och Mamadou Sakho. Detta kan också vara en bidragande faktor till Skrtels beslut om att avsluta sin tid i Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply