Liverpool på jakt efter Danny Drinkwater

bet365
Liverpool på jakt efter Danny Drinkwater

Den före detta Unitedspelaren är av stort intresse

Liverpool sägs vara först i kö gällande en värvning av den före detta Manchester Unitedspelaren Danny Drinkwater, som nyligen blev Premier Leaguemästare med Leicester City efter en svängig säsong.

Liverpool har börjat förstärka inför en ny säsong av fotboll på Anfield. Efter att de så snöpligt förlorade sin enda chans på Europa genom 1-3 förlusten mot Sevilla i Europa Leaguefinalen kommer de inte att spela i Europa nästa säsong. En åttondeplats i Premier League kvalificerar en inte för spel utanför landets gränser. Trots detta kommer de att försöka att värva in nya spelare till den nya kampanjen och Jürgen Klopp och company ser en perfekt värvning i Leicester Citys mittfältare Danny Drinkwater skriver The Mirror.

Jürgen Klopp sägs ha varit enormt imponerad av hur Drinkwater har bidragit till Leicesters titeltriumf och hans analysteam skall ha tagit fram mängder av statistik på den 26årige stjärnan. Drinkwater uppskattas vara värd någonstans runt 14 miljoner pund och Leicesters tränare Claudio Ranieri kommer att göra allt i sin makt för att försöka få behålla sina nyckelspelare till nästa säsong.

Men även om Drinkwater skulle komma att missa Champions Leaguefotboll, eller ja allt Europaspel, så skulle den före detta Manchester United ungdomsstjärnan kunna lockas av det faktum att Liverpool är en stor klubb med ett stort namn och framtidsvisioner finns inom klubben. Men Sir Alex Fergusons före detta a-lagstränare i United, Rene Meulensteen, tycker att Drinkwater borde gå till Old Trafford istället.

–  Drinkwater har en Unitedhistoria då han kom igenom i ungdomsakademin och kolla på hur han har etablerat sig själv i Premier League. Om du tar in en utländsk spelare kan de behöva tid att justera sig. Spelare som Danny Drinkwater skulle passa in bra och lätt i United, sade Meulensteen till 888sport.

Danny Drinkwater är även en del av Roy Hodgsons trupp som skall flyga till Frankrike för att spela i EM 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365