Uppgifter: Liverpool ute efter Martin Ödegaard

Uppgifter: Liverpool ute efter Martin Ödegaard

Martin Ödegaard på väg till Liverpool

Enligt spansk media ska Real Madrids supertalang Martin Ödegaard vara nära att lånas ut den kommande säsongen och högst upp på listan över intressanter ska Liverpool vara.

Real Madrid har endast några dagar på sig att lösa framtiden för de spelare som kommer lånas ut den kommande säsongen, detta på grund av det kommande transferförbud som man kommer att beläggas med närsomhelst. Därför har den spanska huvudstadsklubben nu satt igång processen med att låna ut de spelare som tränare Zinedine Zidane inte räknar med, och en av de är superlöftet Martin Ödegaard.

Det är spanska Diario MARCA som kommer med uppgifterna om att det finns intresse från Premier League och Liverpool som även ska vara väldigt benägna att låna in norrmannen till den kommande säsongen. Något som man dock måste ta ställning till är att ett eventuellt lån av 17-åringen kan komma att stränga sig över en och en halv till två säsonger då ingen spelare får återvända under Real Madrids transferförbud som hävs i januari 2018.

Den norske talangen anslöt till Real Madrid 2015 och stod för ett framträdande för marängerna i LaLiga, men i övrigt hade Ödegaard det svårt att komma in i laget samtidigt som han förväntat sig mer speltid i A-laget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply