Uppgifter: Liverpool jagar FK Rostov-talangen Sardar Azmoun

bet365
Uppgifter: Liverpool jagar FK Rostov-talangen Sardar Azmoun

Fick upp ögonen för anfallaren

Liverpool ryktas vara efter FK Rostovs talangfulle anfallare Sardar Azmoun och tränare Jürgen Klopp sägs vara mycket intresserad av att värva den unge talangen under nästa transferfönster till vintern.

Premier Leagues tabelletta Liverpool håller koll på transfermarknaden och kan vara beredda att värva i det kommande vinterfönstret som öppnar i januari. Anfield-klubben har för närvarande en stark trupp med många offensiva spelare som bidrar i anfallen och genererar mål och de har en stark målskillnad i toppen, men är alltid öppna för att se sig om efter nya talanger att lägga till i deras trupp.

Den engelska tidningen The Guardian rapporterar om att Liverpool håller ögonen på FK Rostovs talangfulle iranier Sardar Azmoun. Den blott 21-årige anfallaren anslöt till den ryska klubben vintern 2015, utlånad från ligakonkurrenten Rubin Kazan och inför denna säsong valde Rostov att köpa anfallaren för ungefär 2,3 miljoner euro. Azmoun har redan spelat 19 matcher i alla turneringar för sin nya ryska klubb och har fått in fyra stycken fullträffar. Sin karriär började anfallaren i Rubin Kazan men har redan varit på lån hos konkurrenterna Rostov innan de båda klubbarna kom överrens om ett permanent köp.

Liverpooltränaren Jürgen Klopp skall ha blivit mycket intresserad av vad scouterna hade att säga om den unge talangen och kan ge det ett försök att gå efter anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply