Milan ber Liverpool om Mario Balotelli

bet365
Milan ber Liverpool om Mario Balotelli

Vill behålla anfallaren

Mario Balotelli är utlånad till AC Milan från Liverpool och Serie A klubben är nu väldigt måna om att antingen få förlänga lånet eller köpa anfallaren på en permanent deal.

Liverpool lånade ut Mario Balotelli till AC Milan inför säsongens start på ett lån som sträcker sig till säsongen 2015/2016:s slut. Efter att ha blivit dömd som en riktigt dålig värvning från Liverpools sida, där Balotelli enbart gjorde fyra mål under hela säsongen och råkade i trubbel på plan såväl som utanför planen, valde Liverpool att skicka iväg honom på lån, tillbaka till den gamla klubben AC Milan. Enligt tidningen La Gazzetta dello Sport så är Milan övertygade om att Balotelli har ändrat på sig och att han förtjänar att stanna på San Siro. Även Balotelli är lycklig där han är och har uttryckt en önskan om att få stanna.

Han har enbart gjort ett Serie A mål under det gångna året men säsongen har präglats av skador och han har tvingats sitta på sidlinjen i månader efter en operation. 25åringen har dock imponerat det senaste med sin vilja att jobba och engagera sig och han har tre matcher på sig att göra ett avtryck, inklusive Coppa Italia finalen mot Juventus den 21 maj. Ett möte med Liverpool sägs vara bestämt till slutet av säsongen och Milan har flertalet alternativ.

Det verkar inte som att Jürgen Klopp är jättebenägen att behålla Balotelli på Anfield, vilket såklart verkar i Milans fördel. De skulle kunna be om ett förlängt lån eller försöka att köpa honom rätt upp och ner men det skulle betyda en sänkning i lön för Balotellis del. Det är fortfarande en jättebra deal för Milans del, som sålde anfallaren till Liverpool för 20 miljoner euro i augusti 2014 bara för att ta tillbaka honom på lån ett år senare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply