Liverpool ute efter Southamptons Virgil van Dijk och Sam McQueen

PL-duon jagas av Liverpool

Jurgen Klopp är ute efter att förstärka Liverpool i det kommande januarifönstret. Då är Southamptons Virgil van Dijk och Sam McQueen två heta namn att skriva på för klubben.

Liverpool har fått en smakstart på säsongen är efter två år för första gången med och slåss om Premier League-titeln, även om säsongen bara är tolv omgångar gammal. Dock har andraplatsen i ligan fått fansen att börja drömma, och nu ska Jurgen Klopp göra allt vad han kan för att ge Merseyside-klubben sin första Premier League-titel någonsin.

För enligt Sky Sports har Liverpool ögonen på två Premier League-talanger, både med Southampton som klubbadress just nu. Den store holländske backen Virgil van Dijk tillsammans med vänsterbacken Sam McQueen sägs vara två eftertraktade spelare av Liverpool och Jurgen Klopp.

Över 400 miljoner

De båda spelarna värderas just nu högt av Saints, men The Reds uppges inte vara skrämda av prislappen och kan tänkas att betala över 400 miljoner svenska kronor för de båda PL-spelarna.

Liverpool ser dessutom ut att tappa Mamadou Sakho till Serie A, eller West Ham, samtidigt som man försöker att utmana Manchester City om Bayern Leverkusen-spelaren Julian Brandt. Dock ser det i dagsläget ut som om den tyske tränaren Klopps huvudintresse ligger i att värva in van Dijk och McQueen till klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply