Liverpool har gjort klart med Marko Grujic

Marko Grujic kommer bli en Liverpool-spelare inom kort

För fyra dagar sedan rapporterade vi om att Marko Grujic var på gång till Liverpool från Röda Stjärnan. Nu har klubbens sportchef, Zvezdan Terzic, avslöjat att Grujic kommer lämna inom kort.

Liverpool är en aktiv klubb på transfermarknaden och det är kanske inte så konstigt att Jürgen Klopp vill sätta sin prägel på laget efter sin ankomst tidigare i höst. Det pratas om Martin Caceres, ett köp av Lucas Moura men även Fiorentinas skadedrabbade Giuseppe Rossi uppges vara på väg in.

Utöver dessa etablerade toppspelare så har Liverpool också ett stort framtidsnamn på gång in. Det handlar om Röda Stjärnans innermittfältare Marko Grujic som med största sannolikhet kommer skriva på inom de närmsta veckorna, i alla fall om man ska tro klubbens egna sportchef Zvezdan Terzic.

”Grujic kommer signera ett femårskontrakt”

Den 19-åriga mittfältaren har fått sitt stora genombrott i den serbiska ligan i år och han har även slagit sig in i de serbiska U21-landslaget. Och snart kommer han alltså spela i Liverpool.
– Vi kommer, inom de tre närmaste dagarna, signera ett kontrakt med Liverpool, säger Röda Stjärnans sportchef Zvezdan Terzic till serbisk tv enligt ESPN och fortsätter:

– Marko Grujic kommer signera ett femårskontrakt med Liverpool där han kommer tjäna 1,2 miljoner euro netto per år, vilket innebär att han kommer få 6 miljoner euro från Liverpool. Han kommer få nummer 8 på ryggen (Steven Gerrards gamla tröja).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply