Uppgifter: Leicester vill värva Chris Smalling

Uppgifter Leicester vill värva Chris Smalling

Vill åt mer erfarenhet i backlinjen

Leicester City uppges vara intresserade av att värva Manchester Uniteds mittbacksklippa Chris Smalling, som har fallit i United-hierarkin efter tillkomsten av både Eric  Bailly och Victor Nilsson Lindelöf.

Leicester City hade en tuff säsong förra året, då de kom tillbaka till ligastarten som ligamästare, men inte lyckades bevisa varför. De sjönk allt längre och längre ned i tabellen och det var först efter sparkandet av Claudio Ranieri som det blev lite liv i truppen. Med Craig Shakespeare som tränare har de återhämtat sig något och satsar nu för fullt på den kommande säsongen.

De har redan värvat in Harry Maguire från Hull och den 24-årige mittbacken ser mycket lovande ut. Shakespeare är dock intresserad av att förstärka försvarslinjen ytterligare och skall vara väldigt intresserad av Manchester Uniteds petade mittback Chris Smalling, detta skriver den engelska tidningen the Mirror.

27-årige Smalling har spelat i United sedan 2010, men har funnit sig själv falla nedåt i hierarkin och får allt mindre och mindre speltid. Med tillkomsten av spelare som Eric Bailley och Victor Nilsson Lindelöf har Smalling fått se sig själv åsidosatt, något som Shakespeare vill utnyttja.

Smalling har vunnit Premier League två gånger med United, såväl som FA cupen och Ligacupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply