Keylor Navas till Manchester City?

Keylor Navas till Manchester City

City ute efter Real Madrid-keepern

Sommarens hetaste position i transferfönstret har utan tvekan varit målvakter. Under hela sommaren har flera av de bästa målvakterna i Europa ryktats och placerats i nya klubbar. Något som inte har slutat än.

För nu är Real Madrid i hetluften igen. De ersatte nyligen förstaplatsen med Chelseas Courtois, men trots det verkade Keylor Navas stanna kvar – fram till nu?

Spanska AS skriver att Madrid-klubben nu är ute efter en ersättare till Claudio Bravo, som skadade sig på träningen under måndagen. För Real Madrid ska det nu inte vara några problem att släppa sin andramålvakt.

Liverpool varit intresserade

MER SPORT: NHL speltips

En av positionerna som varit svaga under de senaste åren är målvaktsposten. Keylor Navas har inte varit lika stabil som marängerna hoppas på och det har pratats om värvningar av antingen Thibaut CourtoisDavid De Gea och Jan Oblak för att ersätta målvakten från Costa Rica.

Var Navas skulle komma att spela vid en flytt är oklar, men det saknas inte klubbar som vill knyta till sig honom. Under sommaren så har inte minst Liverpool visat intresse för målvakten. Men att Navas skulle vara särskilt intressant för Jürgen Klopp vid det här laget, som redan värvat in Alisson i sommar, är inte troligt alls.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply