Hull City accepterar bud på Robert Snodgrass

Hull City accepterar bud på Robert Snodgrass

Stjärnan kan lämna bottenlaget för konkurrent – bud accepterat.

Robert Snodgrass kontrakt med Hull City går ut i sommar och nu ser stjärnan ut att lämna klubben. Konkurrenten Burnley har fått ett bud accepterat, men även West Ham samt Middlesbrough lurar i vassen.

Robert Snodgrass värvades till Hull City som en stjärna sommaren 2014, men åkte i premiären på en knäskada som höll honom borta hela säsongen. Hull åkte ur Premier League och Snodgrass fick följa med laget ner till Championship där han var en av lagets bästa spelare när man lyckades säkra en plats i Premier League via kval. I årets säsong av den engelska högstadivisionen har det gått tungt för laget, men för det skall ingen skugga falla på den 29-årige skotten. Han har under säsongen varit lagets klart viktigaste spelare med 7 mål från sin mittfältsposition.

Den offensive mittfältaren har sedan en tid tillbaka ryktats lämna klubben då hans kontrakt går ut i sommar, och om klubben vill få några pengar för stjärnan så måste de sälja nu. West Ham United samt Middlesbrough har sedan en tid tillbaka ryckt i spelaren och, enligt Sky Sports rapporter, fått ett flertal bud på spelaren avvisade. Men nu ser det ut att kunna bli en flytt för frisparksspecialisten Snodgrass.

Sky Sports kom, strax innan lunch på fredagen, med uppgifterna att Burnley skall ha gett sig in i leken med ett bud runt 10 miljoner pund. Ett bud som alltså skall ha accepterats av Hull. Man uppger även att Middlesbrough håller på att förbereda ett bud, samt att West Ham ännu inte sett sig besegrade. Återstår att se ifall Snodgrass själv väljer att flytta redan nu, eller om han hellre väntar till sommaren då han har möjligheten att välja fritt bland klubbar samt förhandla till sig en större sign-on bonus.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365