Harry Kane vill ha mer pengar i Tottenham

Anfallsstjärnan vill ha högre lön

Harry Kane förhandlar just nu ett nytt kontrakt med Tottenham Hotspurs och enligt engelsk media vill anfallaren ha högre lön för att fortsätta spela med London-laget.

Harry Kane har tillhört Tottenham sedan 2009, men klubben valde att låna ut sin anfallare under de tidiga åren till bland annat Norwich och Leicester för att ge honom chansen att utvecklas. Nu är han dock en väletablerad stjärna i Premier League och London-klubben kan få det svårt att behålla honom.

Sedan några veckor tillbaka ska Kane och hans agent försöka nå ett kontraktsförlängning med Tottenham, något som dock kan sättas stopp på grund av spelarens lönekrav. Det har gjort den spanska storklubben Real Madrid intresserade av att värva anfallsstjärnan.

Vill ge honom högre lön

Lagets tränare, argentinaren Mauricio Pochettino, kommer dock göra vad han kan för att behålla anfallaren i laget. Han har tidigare beskrivit Kane som en av världens främsta målskyttar och att han hoppas på att stjärnan kan bli en framtida profil i London-laget.

Även Daily Express Matt Dunn menar att Tottenham bör hålla hårt i sin storstjärna.

– Det är en svårt förhandling för båda parter men jag anser att de borde ge honom mer pengar. Dock ska inte allt handla om pengar, man måste se till att han har båda fötterna på jorden, skriver Dunn i sin kolumn för Daily Express.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply