Everton ökar intresset för Ramsey

Everton ökar intresset för Ramsey

Hett intresse kring Ramsey – var hamnar han?

Aaron Ramsey är het på transfermarknaden just, och många klubbar verkar vilja lägga vantarna på den 27-årige mittfältaren i Arsenal.

Vi får se var Aaron Ramsey kommer hamna till slut, men just nu finns det i alla fall ett antal alternativ. Inte minst så handlar det om att rivalen och tillika Premier League-klubben Everton ska vara ute efter att köpa loss Arsenal-profilen.

Det är annars framför allt Manchester United som visat sitt intresse för Ramsey och man har tidigare presenterat tre bud för att försöka att få över spelaren till Old Trafford i vinter. Nu kommer brittisk press med uppgifter om att United kommer att försöka på nytt för att få till en övergång.

PL-rivalen extra intresserad

TITTA: Lönerna i Arsenal

Nu återstår det förstås att se om Arsenal och Aaron Ramsey lyckas komma överens. Men om det inte skulle bli så, verkar framför allt en rival från den engelska liga fotbollen vara närmast en övergång.

Det handlar då om Everton, skriver bland annat Daily Mirror. Klubben ska vara beredda på att köpa loss Arsenal-mittfältaren redan i januari, men en affär kan även komma att dröja fram till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply