Wenger föredrar annan roll

Wenger föredrar annan roll

Vad blir Arsene Wengers nästa jobb?

Han ska, enligt sig själv, vara redo för att ge sig ut i arbetslivet inom fotbollen igen.

Men frågan är vilken roll fransmannen ska vara bredd på att ta. Det har först antagits helt fritt om att Wenger ska sätta sig på tränarbänken direkt, medan Sky Sports Tyskland kommer med andra uppgifter. Då ryktades det snarare om att han vill ta en verkställande roll, som sportchef, för en klubb.

Nära Milan och Fulham

TITTA: Det tjänar spelarna i Arsenal

Arsene Wenger kommer allt närmre att ta över jobbet som huvudtränare i AC Milan har det ryktats om tidigare. Enligt fransk press ska det endast återstå detaljer innan den före detta Arsenal-tränaren är överens med klubbledningen om ett kontrakt. Det är tidningen France Football som kommer med uppgifter om att Wenger efter 22 år och på Emirates Stadium kan komma att bli nästa tränare på San Siro.

Samtidigt fanns det en del alternativ när Slavisa Jokanovic fick sparken från London-klubben. Fulham, som bara spelat in fem poäng tolv matcher, har vunnit en match i ligaspelet så här långt, och placerar sig sist.

Nu kommer det fram i engelsk media att en viss Arsene Wenger kunde ha fått uppdraget som ny tränare för klubben. Men fransmannen ska, enligt Daily Telegraph, ha tackat nej till det jobbet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply