Axel Witsel kommer närmare Everton

Axel Witsel kommer närmare Everton

Everton leder racet ännu en gång

Enligt rapporter i de engelska medierna så är det ännu en gång Everton som leder racet om att värva den belgiske mittfältaren Axel Witsel efter att Napoli misslyckades med att få igenom dealen med belgaren.

Det engelska Premier Leaguelaget Everton har under en tid kämpat mot italienska Serie A-laget Napoli om att värva den belgiske stjärnmittfältaren Axel Witsel. Everton, som håller på att starta upp ett nytt projekt inom klubben för att få dem på rätt spår så att de kan vara med och utmana i Premier Leaguetoppen igen, vill värva Witsel som en del av detta projekt. Sedan tidigare har de hämtat in Southamptons tränare Ronald Koeman som är beredd att kämpa för klubben och som har talat med samtliga spelare, däribland stjärnorna John Stones och Romelu Lukaku och planen är att se till så att toppspelarna stannar samtidigt som han vill värva in ytterligare några starka spelare.

Det är här Witsel kommer in i bilden, som Koeman är ett jättestort fan av. Den 27årige mittfältaren gjorde en bra kampanj för Belgien i EM 2016 i Frankrike och har gjort det bra för klubblaget Zenit St.Petersburg. Men spelaren har gjort det klart att han inte har något intresse att stanna kvar i den ryska klubben, vilket öppnar upp för en transfer. Italienska Napoli är även de väldigt intresserade av belgaren.

TMW skriver att det nu är Everton som leder racet att värva den 27årige stjärnan, detta efter att Napoli skall ha misslyckats med att genomföra affären. För ett par dagar sedan ryktades det italienska laget vara så gott som klara med transfern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply