bet365

Erik Hamrén: ”Inte okej för Zlatan att flyga till Manchester”

Erik Hamrén: ”Inte okej för Zlatan att flyga till Manchester”

Förbundskaptenen om ryktena som cirkulerar

Erik Hamrén har uttalat sig om Zlatan och ryktena om en flytt till Manchester United och menar på att det för tillfället är fullt fokus på EM och han skulle inte tillåta anfallaren att åka någonstans för att färdigställa en deal.

Det är dags för EM i Frankrike och det svenska landslaget förbereder sig för fullt. En av landslagets huvudaktörer, Zlatan Ibrahimovic, har under en längre tid stått under spekulationer huruvida han kommer att gå till någon ny klubb nu när han har gjort klart att det inte blir någon mer säsong i Paris Saint-Germain och det ihärdigaste ryktet påstår att det blir Premier League och Manchester United för svensken, med gamle Intertränaren Jose Mourinho vid styret. Rykten som dessa är vanliga men såklart påverkar det också spelarna i en viss mån och frågan är om det kan komma att påverka Zlatans insats i EM. Göteborgsposten pratade med Erik Hamrén som menar att så inte är fallet.

– Jag är hundra procent säker, det kommer inte påverka Zlatan. Han har varit med i branschen länge. Spelarna har sin fritid på schemat, vad de gör då … det är inget jag kan påverka, sade Hamrén.

På frågan om huruvida Zlatan skulle vilja flyga någonstans, med Manchester som exempel, svarade Hamrén bestämt.

– Det skulle inte vara okej för Zlatan att flyga till Manchester.

Med en så profilerad spelare som Zlatan i laget är det såklart svårt för de övriga spelarna att undgå ryktena som omgärdar anfallaren, men Hamrén menade på att det inte är någonting som kommer att störa uppladdningen och fokuset på det europeiska mästerskapet.

– Jag förstår om det är mycket om Zlatan i media. Inte bara i Sverige. Jag förstår det. Hos oss är det dock ingenting. Han sköter det perfekt, det vet vi om. Spelarna är vana med det. Du kan vara lugn, det är inget som påverkas oss negativt inom gruppen. Absolut ingenting, avslutade Hamrén.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply