Dortmund dementerar Gündogan till United

DORTMUND DEMENTERAR UPPGIFTER OM FÖRSÄLJNING

Enligt tyska Sky Sports är Ilkay Gündogan klar för Manchester United. Något som inte alls stämmer enligt Hanz Joachim Watzke och Michael Zorc.

Nyss skrev vi på Silly Season Sverige om att tyska Sky Sports och WAZ uppger att Borussia Dortmunds stjärnmittfältare Ilkay Gündogan är klar för Manchester United inför nästa säsong. En affär som enligt de två medierna kommer att kosta cirka 30 miljoner pund för den nuvarande Premier League-trean. Uppgifter som har skapat reaktioner hos Dortmund ledning.

Sportchefen och VD:n dementerar enligt BILD

Redan nu har den tyska klubbens VD, Hanz Joachim Watzke, och sportchef, Michael Zorc, enligt BILD valt att dementera uppgifterna om en försäljning av den tyske landslagsmannen. Det är inte första gången dessa två herrar hamnade under stor press under de senaste veckorna. För bara ett par veckor sedan blev det klart att den karismatiske tränaren Jurgen Klopp lämnar Dortmund inför nästa säsong. Då tvingades man ge sig ut i jakt på en ersättare, något man också lär göra om Gündogan till slut skulle lämna Westfalenstadion.

Läs även: Uppgifter: Gündogan klar för United

Läs även: Uppgifter: Här är Gündogans ersättare

Läs även: Dortmund dementerar Gündogan till United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply