Officiellt: Luka Milivojevic till Crystal Palace

Officiellt Luka Milivojevic till Crystal Palace

Serbiske mittfältaren presenterad av Londonklubben

Sam Allardyce har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv i januarifönstret. Det är den serbiske landslagsmittfältaren Luka Milivojevic som ansluter till Londonklubben.

Det har varit ett hektiskt transferfönster för Sam Allardyce och Crystal Palace. Man har länkats ihop med ett flertal namn, samt plockat in Premier Leaguemästaren Jeffrey Schlupp från Leicester och holländaren Patrick van Aanholt från Sunderland. ’Big Sam’ sade så sent som igår på en presskonferens att man hoppades få in minst två nya spelare under ’deadline day’.

En av spelarna som det ryktats mest intensivt kring de senaste dagarna är den serbiske landslagsmittfältaren Luka Milivojevic. Tidigt imorse kom Sky Sports med uppgifter att parterna kommit överens sent igår kväll och att den 25-årige mittfältaren rest till London för att genomgå en läkarundersökning hos Palace. Enligt uppgifter skall prislappen ligga på 12 miljoner pund för Milivojevic. Och alldeles nyligen stod det klart: Luka Milivojevic lämnar Marcus Bergs Olympiakos och ansluter till krislaget Crystal Palace.

Strax före klockan 23 på tisdagskvällen presenterades spelaren på klubbens hemsida. Sam Allardyce kommenterar övergången:

– ”Jag är mycket glad över att kunna presentera Luka för klubben. Han har erfarenhet från Champions League och landslagsspel och kommer kunna tillföra en ny dimension till vårt mittfält. Han är en mycket talangfull, tvåfotad mittfältare. Samtidigt som han är väldigt passningskicklig så är han även stark defensivt, bra både med och utan boll”.

Kontraktet med Crystal Palace sträcker sig fram till sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply