Hangeland: ”Var Pardew en playboy? Jag antar det”

Hangeland: "Var Pardew en playboy? Jag antar det"

Hangeland öppnar upp om gamle tränaren

Den före detta Crystal Palace-försvararen Brede Hangeland har öppnat upp sig om tränaren Alan Pardew och det faktum att han var tvungen att hitta sin egen ersättare efter att han berättat att han ville sluta spela.

Brede Hangeland är en före detta norsk försvarare, som nyligen lade skorna på hyllan, och som nu har öppnat upp sig när det gäller den gamle tränaren Alan Pardew. Paret jobbade tillsammans under det år som Pardew hade hand om Palace och Hangeland har berättat om tränarens egenheter i en intervju i Norge, via den engelska tidningen The Mirror.

Pardews linjedans, som vid det här laget är ganska bekant, som han gjorde då Palace gjorde mål mot Manchester United i vad som senare skulle komma att bli en förlust i FA cup-finalen, sägs enligt Hangeland inte ha varit så uppskattat i omklädningsrummet.

– Var Pardew en playboy? Jag antar det. Alla såg honom dansa i FA cup-finalen och inte alla spelare var så glada med det. Men han var en cool kille. Han var mer intresserad av anfall än av defensiven dock, det är ett som är säkert, sade Hangeland via The Mirror.

– Efter att jag berättade för honom att jag skulle dra mig tillbaka från den professionella fotbollen skickade han ut mig för att scouta min egen ersättare. Det slutade med att jag rekommenderade James Tomkins, fortsatte Hangeland.

Pardew är för närvarande inte tränare i någon klubb och det återstår att se om han kommer att hitta någon intressant.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply