Uppgifter: Eto’o snart klar för Antalyaspor

Tiden i Serie A närmar sig sitt slut för stjärnan

Anfallaren Samuel Eto’o skrev på för Sampdoria så sent som i januari. Nu talar det mesta för att stjärnan ett halvår senare, lämnar Italien för spel i turkiska klubben Antalyaspor.

Den kamerunske anfallsstjärnan Samuel Eto’o har en lång och framgångsrik karriär inom fotbollen, men tiden i Sampdoria ser däremot ut att bli väldigt kort. Stjärnan som genom åren spelat för bland annat Barcelona, Inter, Chelsea och Everton, ser nu ut att lämna Serie A för andra gången, blott ett drygt halvår efter ankomsten från The Toffees.

Antalyaspors drömvärvning snart klar

Enligt uppgifter på måndagskvällen från den italienske mercatoexperten Gianluca Di Marzio ska nämligen en övergång till turkiska Antalyaspor inte vara långt borta. Enligt journalistens hemsida ska förhandlingarna med den turkiska klubben i nuläget befinna sig i slutfasen, vilket betyder att Sampdoria-presidenten Massimo Ferreros sköna värvning från i januari redan nu glider honom ur händerna.

Det blev totalt 18 matcher för Serie A-klubben den gångna säsongen, med två mål och två målgivande passningar som facit. I höstas blev det dessutom tre mål och en målgivande passning i Premier League, på tretton matcher, samt ett mål och en assist i Europa League för Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365