Stoke vill ha Krychowiak i utbyte – efter “pinsamma” budet på stjärnan

Förra veckan mottog Stoke ett bud från Sevilla på Steven Nzonzi. Men det budet var så pass lågt att det upprörde Premier League-klubben som – möjligen ironiskt – istället erbjöd sig att byta Nzonzi mot den högt värderade Grzegorz Krychowiak.

Stoke Citys ankare och nyckelspelare på mittfältet, Steven Nzonzi, var genomgående väldigt bra under den gångna säsongen men har ännu inte varit intresserad av att diskutera en kontraktsförlängning av det avtal som går ut nästa sommar. Det har gjort att ett flertal klubbar adresserat sitt intresse – och en av dem, Sevilla, fjolårets Europa League-mästare, la ett bud på omkring tre miljoner pund under förra veckan.

“Långt ifrån vår värdering”

Enligt den brittiska tidningen Telegraph tyckte Stoke att det till synes blygsamma budet var förolämpande och man ska kräva att det budet tredubblas för att börja diskutera saken.

– Jag kan bekräfta att vi mottog ett bud på Sevilla for Steven (Nzonzi) men det är väldigt långt ifrån vår värdering av spelaren och i vilket fall som helst så skulle vi självklart önska att han stannade i Stoke City. Vi har ingen lust att sälja någon av våra bästa spelare, säger klubbdirektören Tony Scholes enligt Telegraph.

Vill ha Krychowiak i utbyte

The Potters erbjöd sig dock – möjligen lite ironiskt – ett annat alternativ. Nämligen att byta Nzonzi mot mittfältaren Grzegorz Krychowiak, spelaren som jagats av både Arsenal och Sevilla, och värderas till 20 miljoner pund.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply