Tränaren övertygad – Hazard stannar

Tränaren övertygad - Hazard stannar

La Liga-fönstret  fortfarande öppet

Igår stängde Premier Leagues transferfönster. Något som gjorde att de engelska klubbarna inte får värva mer förrän till nästa vinter. Men La Ligas fönster är fortfarande öppet. Något som gör att till exempel Real Madrid skulle kunna köpa in Hazard från Chelsea.

En Hazard-flytt till Real Madrid är något som ryktats om i flera säsonger. Men den här säsongen har det varit extra intensivt. Det samtidigt som belgaren själv inte stänger några dörrar. Efter Chelseas svaga säsong i Premier League ifjol så tror därför många att det blir en flytt.

Och för Chelseas del kan det bli extra jobbigt. De kan nämligen tappa spelaren, eftersom La Ligas transferfönster är öppet till 31:e augusti. Men de kan inte ta in någon ny spelare.

Kan få enorm lön i Madrid

SE ÄVEN: Nordea Masters prispengar

Än finns det alltså tid för Real Madrid, eller någon av de spanska klubbarna, att köpa loss Hazard. Men den nye italienska tränaren i Chelsea, Maruizio Sarri, är självsäker. Han är nämligen övertygad om att Eden Hazard kommer att stanna i klubben.

– Jag har pratar mycket de honom under de dagarna jag varit i klubben, och han har aldrig sagt någonting om att lämna, säger tränaren enligt Sky Sports.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply